21°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 23°C
Bihać 18°C

07.05.2024 / 15:10 Muzika i Film - Stadion Kantarevac

Jelena Rozga priprema veliki koncert u Mostaru

Jelena Rozga priprema veliki koncert u Mostaru
Foto: Arhiv

Jedna od najtraženijih pjevačica u regiji, Jelena Rozga, u petak, 5.7. održat će veliki koncert u Mostaru, na stadionu Kantarevac!

Nakon što je u sklopu turneje „Minut srca mog“ napunila najveće dvorane u regiji, Jelena Rozga kreće u osvajanje Kantarevca, a svojim je fanovima u Hercegovini obećala senzacionalnu koncertnu večer.

Jelenin je koncert dio programa #KoncertiLjeta agencije Inter Connect iz Mostara na čelu s Ivanom Glibom, koji posljednjih godina u Hercegovinu dovodi jaka muzička imena.

Popularna Splićanka s pravom je u protekloj i ovoj godini zasjela na tron najtraženijih i najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji, jer njeni koncerti uistinu podsjećaju na koncertne spektakle kakve smo navikli viđati samo od svjetskih zvijezda.

Upravo će tako, bez sumnje, biti i u Mostaru, na koncertu na kojem će Jelenina vjerna publika imati priliku čuti njene najveće hitove.

Poznata je po vrhunskim i energičnim scenskim nastupima, a duga je lista njenih hitova.

Uz sve pjesme koje znamo i volimo, Jelena je proteklog mjeseca objavila i novi singl „Od čega sam ja".

Njezina nova pjesma nastala je u saradnji s Ivanom Huljićem koji je autor stihova i muzike, a pjesma i popratni video spot već su apsolutni hit među fanovima.

Ulaznice za veliki koncert Jelene Rozge na Kantarevcu u pretprodaji možete kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Malla i na blagajni Kosače i online na platformi Entrio.ba.

Zbog velikog interesa za ovaj koncert, u prodaji je ostao još samo ograničen broj ulaznica.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo