18°C
Mostar 24°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 20°C

27.06.2024 / 15:55 Regija - Predsjednik Srbije

Vučić: Uskoro rad na nacionalnom stadionu u tri smjene, organizovan i prijenos uživo

Vučić: Uskoro rad na nacionalnom stadionu u tri smjene, organizovan i prijenos uživo
Foto: Arhiv

Predsjednik Aleksandar Vučić posjetio je danas gradilište EXPO-a i nacionalnog stadiona i najavio da će uskoro biti organizovan rad na novom stadionu u tri smjene.

- Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu EXPO i nacionalnog stadiona vri kao u košnici. Da bismo sve stigli da završimo na vrijeme, uskoro će rad na nacionalnom stadionu biti u tri smjene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska ljepotica napreduje. Napred, Srbijo! - objavio je Vučić na instagramu.

On je u video poruci ocijenio da radnici na gradilištu vrijedno rade i da im je malo lakše danas nego prethodnih dana, kada su bile ogromne vrućine.

- Ne možete da prebrojite ljude i mašine. Presretan sam i sve što sam govorio prije neki dan ispunićemo na vrijeme. Uz bezbroj problema, bezbroj muka, ali uz ogroman trud ovih radnika. Naši vrijedni radnici, naši inženjeri, naši ljudi, pametni, obrazovani, ali i vrijedni, borbeni, stvaraju historiju. I uspjećemo u svemu, ostvorićemo svoje snove. I hoću da kažem ljudima da nisam vidio ovako gradilište u Evropi. Da ponovim, bukvalno vri kao u košnici i ponosan sam na našu Srbiju. Živjela Srbija - poručio je Vučić.


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo