7°C
Mostar 14°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 8°C

04.09.2024 / 18:27 Magazin - Podrška princeze

Emotivno pismo Kate Middleton bolesnoj djevojčici

Emotivno pismo Kate Middleton bolesnoj djevojčici
Foto: GB News

Isla Kerr šestogodišnja je djevojčica iz Velike Britanije koja boluje od celijakije, kronične autoimune bolesti zbog koje oboljeli moraju držati strogu dijetu bez glutena, a u decembru prošle godine njezina majka Kirsty napisala je pismo Kate Middleton i sada im je stigao odgovor.

Majka je poslala pismo u sklopu kampanje "Shaping Up", koja se fokusira na mentalno zdravlje djece, a na to se odlučila jer se njezina kći osjećala izdvojeno od svojih školskih prijatelja, piše magazin Hello.

"Nikad nisam vidjela da netko stvarno govori o tome kako to utječe na odrastanje djece i njihovo mentalno zdravlje, to je nešto što je u potpunosti izvan njihove kontrole", objasnila je i dodala kako je odlučila napisati pismo drugoj mami.

"Započela sam napisavši da je jako čudan osjećaj kad pišem tako službeno pismo kao jedna mama drugoj, jer ona ima troje djece. Ko zna kroz što prolaze jer su i oni drugačiji, ali iz potpuno drugog razloga", objasnila je, a osam mjeseci kasnije stigao je odgovor Kateinog ureda.

U pismu je Kate napisala da joj je žao zbog problema s kojima se djevojčica suočava te uputila najljepše želje majci i cijeloj porodici.

Majka je objasnila da je pismo princeze od Walesa jako razveselilo bolesnu djevojčicu. "Bila je apsolutno oduševljena i uzbuđena. Misli da je Kate najglamuroznija žena na cijelom svijetu", rekla je Kirsty.

Podsjetimo, Kate se povukla s kraljevskih dužnosti početkom godine nakon što joj je dijagnosticiran rak poslije operacije abdomena. U javnosti se službeno pojavila u dva navrata, na tradicionalnoj paradi Trooping the Colour i na finalu Wimbledona, a nedavno je snimljena kako odlazi u crkvu sa porodicom.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo