3°C
Mostar °C
Tuzla 6°C
Banja Luka 7°C
Bihać 5°C

31.03.2020 / 10:25 Ekonomija - Primjer svima

Veliki aplauz za bosanskohercegovačke proizvođače

Veliki aplauz za bosanskohercegovačke proizvođače

Domaći proizvođači duže od mjesec dana su na jednom od svojih najtežih ispita. Za građane su ga uspješno položili jer svojim zajedništvom i požrtvovanošću daju primjer i recept za zadovoljan život i osjećaj sigurnosti u danima izolacije.

Uče nas kako da budemo jači, kako da sagledamo nedaće iz druge pozitivnije perspektive iz udobnosti svog doma. Ljudi koji su svakodnevno na terenu nastojeći dostaviti sve proizvode na vrijeme potiču nas na razmišljanje i ulijevaju osjećaj sigurnosti, saopćeno je iz AS Holdinga.

 A

Njima trebamo zahvaliti. Idemo pokazati solidarnost, odgovornost i zajedništvo. Solidarnost sa proizvođačima koji nam pokušavaju olakšati dan iako je i njima dovoljno teško, sa onima koji se brinu za snabdjevanje i našu budućnost. Odgovornost prema onima koji su na prvim borbenim linijama i rizikuju svoje zdravlje i živote zbog naših. Zajedništvo jer smo zajedno jači od svih, naizgled nesalomljivih, nedaća.

Dovoljno je da na police svojih kuhinja stavimo Klasovo brašno, napravimo ukusna jela od Sprind jufke, začinimo Tuzlanskom soli, da zasladimo život Mazom i zalijemo Oazom, da se povežemo uz šoljicu Zlatne džezve i da budemo ponosni što zajedničkim snagama jačamo bh. privredu u najtežim momentima, navode i AS Holdinga.

Nagradimo ih podrškom i kupovinom onog provjerenog, kvalitetnog i proizvedenog sa mnogo ljubavi.
Idemo jedan veliki aplauz za sve bosanskohercegovače proizvođače!

(Vijesti.ba)

Izdvajamo