14°C
Mostar 20°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 18°C
Bihać 16°C

24.07.2024 / 11:46 SHOW - Društvene mreže

Halle Berry pozirala s mačkama na grudima: 'Zauvijek ću biti Catwoman'

Halle Berry pozirala s mačkama na grudima: 'Zauvijek ću biti Catwoman'
Foto: Instagram
Glumica Halle Berry (57) aktivna je na svom Instagram profilu. Ovaj put objavom je pokazala koliko je ponosna na sebe i ulogu koju je odigrala 2024. godine u filmu Catwoman.

"Danas je 20 godina otkako sam imala čast dati život ovom kultnom liku. Uvijek ću je čuvati u svom srcu i zauvijek ću biti Patience Phillips, odnosno Catwoman", napisala je Halle uz fotografije na kojima pozira u gaćicama s maskom na licu. Grudi je prekrila njezinim kućnim ljubimcima, mačkama koje je nedavno udomila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)


"Ovo je najzgodnija žena ikad", "Bezvremenska ljepota", "Najbolja od najboljih", "Spremni smo za nastavak filma", bili su samo neki od komentara njezinih fanova, prenosi Index.hr.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)


Prije nekoliko sedmica objavila je da se mačke, s kojima je sada pozirala, zovu Boots i Coco te da ih je pronašla zajedno s još dva mačića i njihovom mamom u svome vrtu.

"Njihovu mamu sam sterilizirala i pustila je natrag u svoj vrt i sada je ona naša! Dvije druge bebe koje smo našli sam udomila, a ova dva malca su sad naše nove ljubavi! Uvijek je kod nas puna kuća", napisala je Halle.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo