13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

18.09.2023 / 11:02 SHOW - Danas je beskućnica

Nekada jedna od najpoželjnijih žena Hollywooda snimljena u nikad gorem stanju

Nekadašnja holivudska ljepotica i bivša manekenke Loni Willison ponovo je zabrinula svoje fanove svojim izgledom na posljednjim fotografijama.

Bivša supruga zvijezde Baywatcha Jeremyja Jacksona sada živi kao beskućnica i vuče svoje stvari u kolicima ulicama Los Angelesa.

Nedavno je snimljena na ulici kako usred dana spava pokrivena krpama, a sada je fotografisana sa masnicom na licu i bez zuba. Očevici tvrde da je jedva stajala na nogama.

Loni Willison već godinama prolazi kroz pravu krizu. Bivša manekenka udala se za zvijezdu Baywatcha 2012. godine i na početku su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova. Problemi su počeli u drugoj godini braka kada je nakon jedne od njihovih svađa morala reagovati policija.

Nedugo zatim uslijedio je razvod, koji je Loni psihički dotukao. Ona se povukla iz svijeta manekenstva, 2016. godine je završila na ulici kada je upala u ogromne dugove i ostala bez stana, automobila i bez ičega.

"Na ulici opstaju samo najjači. Godinu dana se nisam tuširala jer smrad odbija seksualne predatore. Stalno me pljačkaju i oduzimaju mi stvari", rekla je jednom novinarima koji su je snimili na ulici.

Willison je poslije raskida ispričala i kako ju je suprug davio i slomio dva rebra, ali ga nikada nije željela prijaviti.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo