7°C
Mostar 12°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

23.03.2024 / 08:10 SHOW - Gisele Bündchen

Jednostavno, a tako efektno izdanje zanosne Brazilke: Ovako se nosi hit suknja sezone

Od razvoda sa NFL zvijezdom, brazilski supermodel nalazi se u posebnom fokusu javnosti. Između snimanja modnih kampanja i editorijala, 43- godišnja ljepotica ovih dana marljivo promoviše svoju novu kuharicu 'Nourish'.

Slavna Gisele Bündchen stigla je u New York, na čijim je ulicama dominirala kao na modnoj pisti. Izdanja brazilskog supermodela izvan dužnosti oduvijek su jednostavna i elegantna, a taj dojam najčešće postiže odabirom komada bezvremenskog izgleda.

'Volim opušten i udoban stil. Budući da sam vrlo aktivna, volim odjeću koja mi omogućuje slobodno kretanje, osim kada radim, tada dajem sve od sebe da se dobro odjenem', nedavno je izjavila u razgovoru za talijanski Vogue.

Uoči gostovanja u talk showu 'The View', osvanula je u izdanju koji ni po čemu ne odskače od njezine modne filozofije, a njegovim glavnim protagonistom postala je traper suknja dužine midi.

Duže verzije suknji od trapera ovog proljeća nametnule su se kao jedan od najpoželjnijih modela, a samo nekoliko dana prije Gisele, u ovom trendi komadu zablistala je i ikona tihog luksuza, američka glumica Kelly Rutherford, prenosi tportal.



Brazilski supermodel opredijelio se za model iz aktualne resort kolekcije Victorije Beckham, a njegov bezvremenski dojam pojačala je must-have komadima u ormaru - dugim kaputom u boji devine dlake, crnom dolčevitom i parom kožnih čizama do koljena.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo