14°C
Mostar 20°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 18°C
Bihać 16°C

23.07.2024 / 11:21 Fudbal - Najavili gostovanje

Navijači Trnave stižu u BiH, dali i lokaciju: 'Pazite se u Sarajevu, ne zaboravite...'

Navijači Trnave stižu u BiH, dali i lokaciju: 'Pazite se u Sarajevu, ne zaboravite...'
Foto: Ilustracija
Sarajevo će u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase igrati prvi meč drugog pretkola Konferencijske lige protiv Spartaka iz Trnave.

Za ovaj meč vlada veliko interesovanje i, prema nekim najavama, moglo bi mu prisustvovati čak 30 hiljada navijača. Među njima će biti i grupa navijača kluba iz Slovačke, koji je putem svojih stranica najavio gostovanje u glavnom bh. gradu.

U svojoj najavi utakmice, navijači Spartaka su bili prilično oprezni jer su upozorili sve koji planiraju ići na utakmicu da budu oprezni u Sarajevu, uz informaciju da cijene ulaznica neće biti skupe.

"Već u četvrtak krećemo s prvim susretom u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi. A nakon žrijeba za treće pretkolo jasno je da će našim trebati baš svaki glas kako bismo uživali u još jednom poznatom imenu u augustu", stoji u najavi utakmice.

"Cijena ulaznice bi trebala biti oko 4-5 eura. Hrana i piće će biti uključeni. Automobilima idemo do odmarilišta kod Doboja gdje ćemo se naći najkasnije u 17:00 sati, a odatle ćemo svi zajedno krenuti na stadion".

"Ne zaboravite da idemo na gostovanje u grad koji ima solidnu bazu navijača, stoga budite oprezni sa svojim navijačkim obilježjima i ne izlažite se bespotrebnim problemima", poručili su.

Zanimljivo je da su u najavi utakmice navijači Spartaka iz Trnave objavili tačnu lokaciju gdje će se u četvrtak u 17 sati okupiti u Doboju.

Utakmica Sarajevo - Spartak Trnava igra se s početkom u 21 sat.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo